Schweig | Healthy Marketing | Crowdfunding -Zolang ik er ben- succesvol!
16852
post-template-default,single,single-post,postid-16852,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Crowdfunding -Zolang ik er ben- succesvol!

Crowdfunding -Zolang ik er ben- succesvol!

Gisteren hebben wij de crowdfunding voor Stichting Dilemmaboek succesvol afgesloten!
Dat is een prachtig resultaat.
Door deze geslaagde crowdfunding is de Stichting nu in staat om het boek ‘Zolang ik er ben’ te gaan uitgeven begin volgend jaar.
Het boek vertelt de verhalen van zes mensen met Alzheimer in woord (tekst en gedichten) en beeld (foto’s, kunst, schetsen). Het wordt een bijzonder boek waarin diverse dilemma’s die gepaard gaan met Alzheimer worden belicht, zoals euthanasie, gesloten afdelingen, ontkenning van de ziekte, moeten toegeven aan het niet kunnen. De verhalen zijn onder andere opgetekend door de gesprekken die zijn gevoerd tijdens de kunstworkshops die met de deelnemers zijn gedaan. Maar ook gesprekken met ondernemers en professionals in de naaste omgeving van de deelnemers (arts, politie, gemeente, bank) belichten de dilemma’s vanuit andere invalshoeken.

Een boek dat gaat raken.