Schweig | Healthy Marketing | Een nieuwe start!
1
post-template-default,single,single-post,postid-1,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Een nieuwe start!

Doen wat je graag wilt doen. Werken aan onderwerpen die ertoe doen. Samenwerken met bevlogen professionals. Op 8 juli 2015, mijn verjaardag, ben ik gestart met mijn eigen onderneming Schweig | Healthy Marketing waarin dit voor mij allemaal bij elkaar komt.

Vanaf  die dag sta ik voor je klaar om je te ondersteunen in de 3 deelgebieden Gezondheid(szorg), Voeding & Marketing tools, en om samen  mooie onderwerpen en thema’s op te pakken!

Nu nog even (door een dom racefiets ongelukje) met krukken, maar binnenkort weer up and running.

Vanaf het eerste moment dienen zich al erg mooie (soms ook vrijwillige) projecten aan, o.a. op het gebied van Alzheimer, Palliatieve zorg en hoge bloeddruk. Ik zal  trainingen gaan volgen over prachtige onderwerpen zoals ‘geluk’ , ‘ luisteren’ , ‘palliatieve zorg’, waarvan ik het geleerde weer mee kan nemen in de adviezen en ondersteuning die ik geef. Daarnaast zit ik binnenkort in een adviesraad voor patient empowerment, waarover later meer.

Wat een wereld opent zich zo en hoe mooi om hieraan te beginnen.
Deze website is nu (juli 2015) nog onder constructie, maar is binnenkort klaar om te lanceren. Volg dan mijn blog om op de hoogte gehouden te worden van ontwikkelingen op deze gebieden. Volg mij op mijn reis. Ik doe het graag gezamenlijk !